RYCOLAB

Logo Rycolab

Rycobel lanceert een eigen productlijn: innovatieve testapparatuur voor het meten van producteigenschappen van papier, karton, weefsel en het voorbereiden van monsters. De RYCOLAB testapparatuur wordt gebruikt om burst, treksterkte, gladheid, ruwheid, ... en diverse andere productkenmerken van papier, karton en weefsel te meten.

Testen is nog nooit zo eenvoudig geweest

Burst Tester Met Logo

INTERACTIEVE TECHNOLOGIE 

De instrumenten zijn voorzien van een eenvoudige en intuïtieve interface dat zorgt voor gebruiksgemak. De testapparatuur voldoet aan alle internationale normen.

KNOW HOW 

Wij brengen concurrentievoordeel door het leveren en onderhouden van apparatuur voor het meten en verbeteren van productkenmerken. We hebben al vele jaren know how in papier, pulp, karton en weefsel om de beste oplossing voor uw bedrijf te bieden.

SERVICE DIENST NA VERKOOP 

Ons service team installeert en configureert de toestellen volgens uw specifieke noden en technische vereisten.  Kalibraties en herstellingen worden volledig ondersteund door het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem.

Testapparatuur voor karton

Testapparatuur voor papier en pulp

Lekdetectie voor flexibele verpakkingen

Lekdetectietoestel

Dit toestel biedt een niet-destructieve methode om gaslekken te meten in flexibele verpakkingen met verschillende dimensies en afmetingen. De testen gebeuren snel en de monsters hebben geen speciale voorbereiding nodig. De geteste verpakkingen kunnen hergebruikt worden en alle resultaten kunnen automatisch worden overgedragen.  

Lees meer

Brochure RYCOLAB


Rl 2018

In deze brochure vindt u een volledig overzicht van de RYCOLAB testtoestellen voor de verpakkingsindustrie.


Download de RYCOLAB brochure

Stel uw vraag

Onze expert beantwoordt uw vraag per mail of belt u terug.

Vul het contactformulier in

Velden met een * zijn verplicht